Byskolen

I hjertet af købstaden Nakskov ligger Byskolen.

Skolen summer af liv både dag og aften, da vores dejlige skolegård er et naturligt samlingssted for byens børnefamilier og for børn og unge.

Her er mulighed for at hygge i hængekøjen, klatre på parkourstativet, spille en hurtig fodboldkamp eller blot tage en gyngetur.

Billede af matematik med bevægelse

Rum til udvikling

På Byskolen har alle mulighed for at blive den bedste version af sig selv.

Her vægtes værdierne demokrati, respekt, trivsel og samarbejde højt. Der er fokus på elevernes faglige udvikling samtidig med, at der er rum til at udvikle sine kreative evner.

Internationalt islæt og kreativitet

På Byskolen udvikler 19 forskellige nationaliteter sig side om side.

I udskolingen kan du vælge at være en del af vores internationale klasse, som arbejder med sprog (engelsk, tysk og spansk), internationalt udsyn (Europa), kommunikation samt koblingen til det lokale erhvervsliv.

Fra 5.-7. klasse arbejder elever og lærere på at skrive og opføre en musical over et aktuelt emne. Skolen har også en musiklinje, hvor eleverne arbejder med musisk læring samtidig med, at de udvikler sig fagligt.

Gode overgange

På Byskolen samarbejder vi tæt med dagtilbuddene og ungdomsuddannelserne i Nakskov, og vi deltager i hinandens hverdag, så ofte vi kan. På den måde skaber vi genkendelse og de bedste forudsætninger for at give børnene en lettere overgang mellem tilbuddene.

Byskolen er et alsidigt skoletilbud til dit barn - med plads til alle uden at respekten for den enkelte går tabt.  

Billede af klasseundervisning

Kontakt

Byskolen
Nørrevold 13, 4900 Nakskov
Tlf.: 54 67 66 30
Mail: byskolen@lolland.dk

 

Kontorets åbningstider  
Mandag til torsdag 08:00 - 12:15
samt  15:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 12:15