Ravnsborgskolen

Blot 10 km fra Nakskov centrum ligger Ravnsborgskolen i den lille landsby Horslunde.

Her er der både dagplejere, børnehave, skole fra 0.-9. klasse, SFO og juniorklub - alt sammen tæt på hinanden. Ved skolen ligger den lokale sportshal og boldbane, som skolen flittigt benytter.  

Fangeleg i boldbanen Foto

Plads til alle

Ravnsborgskolen har god plads at boltre sig på - både inde og ude. Skolen rummer en aula ved madboden, et stort torv ved indskolingen og et mindre torv ved mellemtrinnet.

Der er et godt udendørsmiljø med rig mulighed for varierende aktiviteter i pauserne, b.la. et stort klatrestativ og fodboldbaner.

E-wall

Udendørs er der  en e-wall, som er en interaktiv skærm, der medvirker til at højne indlæringen hos eleverne.

Her kan man udføre øvelser i forskellige fag på eget klasseniveau. Underviserne og eleverne kan selv være med til at lave indholdet til opgaverne, og indholdet bliver lavet på iPads.

Samarbejde skaber sammenhold

På Ravnsborgskolen er fællesskab vigtigt, og vi gør alt for at sikre tolerance for forskelligheder og et godt og kammeratligt sammenhold.

Samarbejde er vigtigt, og vi har et tæt samarbejde mellem skole og børnehave for at sikre, at børnene kommer trygt fra børnehaven og videre over i skolen.

Vi arbejder også tæt sammen med den lokale og meget aktive borgerforening om forskellige aktiviteter, som eleverne deltager i.

Fysik og kemi undervisning Foto

Kontakt

Ravnsborgskolen      
Pederstrupvej 22, 4913 Horslunde      
Tlf.: 54 67 70 90      
Mail: Ravnsborgafdelingen@lolland.dk

 

Kontorets åbningstider  
Mandag til torsdag 08:00 - 14:00
Fredag  08:00 - 13:00