Horslunde Landsbyordning

Skolen er en del af Horslunde Landsbyordning, sammen med bl.a. børnehaven og SFO'en. 

Skolen ligger på adressen Pederstrupvej 22, 4913 Horslunde og ligger i gå/cykel afstand fra børnehaven, som ligger på Hans Fugls Vej 1.

I Horslunde Landsbyordning er der både dagplejere, børnehave, skole fra 0.-9. klasse, SFO og juniorklub. Ved skolen ligger den lokale sportshal og boldbane, som skolen benytter flittigt.  

Billede af børn der laver fangeleg i boldbanen

Plads til alle

Skolen har god plads at boltre sig på - både inde og ude. Skolen rummer en aula ved madboden, et stort torv ved indskolingen og et mindre torv ved mellemtrinnet.

Der er et godt udendørsmiljø med rig mulighed for varierende aktiviteter i pauserne, b.la. et stort klatrestativ og fodboldbaner.

E-wall

Udendørs er der  en e-wall, som er en interaktiv skærm, der medvirker til at højne indlæringen hos eleverne.

Her kan man udføre øvelser i forskellige fag på eget klasseniveau. Underviserne og eleverne kan selv være med til at lave indholdet til opgaverne, og indholdet bliver lavet på iPads.

Samarbejde skaber sammenhold

På skolen er fællesskab vigtigt, og vi gør alt for at sikre tolerance for forskelligheder og et godt og kammeratligt sammenhold.

Samarbejde er vigtigt, og vi har et tæt samarbejde mellem skole og børnehave for at sikre, at børnene kommer trygt fra børnehaven og videre over i skolen.

Vi arbejder også tæt sammen med den lokale og meget aktive borgerforening om forskellige aktiviteter, som eleverne deltager i.

Billede af fysik og kemi forsøg

Kontakt

Horslunde Landsbyordning - Skolen      
Pederstrupvej 22, 4913 Horslunde      
Tlf.: 54 67 70 90      
Mail: horslundelandsbyordning@lolland.dk

 

Kontorets åbningstider  
Mandag til torsdag 08:00 - 14:00
Fredag  08:00 - 13:00